СподелиЛидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини Продължаваме промяната“ за това,

...
СподелиЛидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини Продължаваме промяната“ за това,
Коментари Харесай

Борисов за „Промяната“: Загубихме милиарди заради тяхната некадърност

Сподели
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов упрекна „ Продължаваме промяната “ за това, че страната е изгубила „ милиарди “ при ръководството им, което ГЕРБ и Движение за права и свободи подкрепяха.

Изказването си той направи по време на показване на управническата стратегия на партията.

По думите му Политическа партия са „ безчинствали 11-12 месеца “ и в това време разяснява следващия компромат, изминал в общественото пространство.

„ Става въпрос за милиони. Говорят по какъв начин си носят кеш, по какъв начин купуват избори, по какъв начин се финансират избори “, акцентира Борисов и съобщи, че пазаруването и продаването на гласове е закононарушение.

„ Няма да приказвам повече, тъй като след 9 юни, няма да може нищо да си кажем “, добави водачът на ГЕРБ и не изключи нови избори наесен.

Готов съм на диалози с всички партии, които могат да поддържат управническата ни стратегия, съобщи Борисов.

От програмата на ГЕРБ-СДС излиза наяве, че е очакван растеж на приходите да доближат 75-80% от европейската покупателна дарба.

Това е нещо действително, в случай че най-накрая стартираме да мислим за страната, сподели Борисов и добави, че не желае повече да поддържа непознати промени.

Имаме всички благоприятни условия идващите години да създадем това, по тази причина партиите след 9 юни да се обедним върху развиване, разцвет и да вървим напред, прикани той.



Той дефинира днешното като „ безумие “, тъй като ще вземат решение към този момент решен проблем – нарастването на пенсиите с 11 %.

На този декор офанзива против Политическа партия насочи и съпредседателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Нещата са чудовищни, тези хора са обраснали с кешове, пудели, разяснява той пред публицисти в Народното събрание.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР