„Решението за военна помощ за Украйна е нищо не казващо

...
„Решението за военна помощ за Украйна е нищо не казващо
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: Управляващите са неспособни да взимат елементарни решения

„Решението за военна помощ за Украйна е нищо не казващо решение. Беше признато в този тип, тъй като ръководещата коалиция не може да взима решения за обикновени неща, какво остава за тежки въпроси като войната в Украйна. Българска социалистическа партия управлява правителството“, съобщи в „Денят започва“ Екатерина Захариева от ГЕРБ-СДС.

По думите ѝ от ГЕРБ поддържат филантропичната помощ и европейската вероятност на Украйна.

„Държава във война избавя българското държавно управление. А то не заслужава помощ. Интересът на България е Украйна да завоюва войната, в случай че Путин победи в Украйна няма да спре дотук, идната страна е Молдова. България продава оръжие за Украйна скрито, през други страни. Правителството има спорни сигнали още от началото на спора. По тази логичност всички страни, които дават от месеци военна помощ за Украйна, щяха да са сега във война, това са лъжи“, добави Екатерина Захариева.

Тя разясни, че Турция също подкрепя военно Украйна.

„Русия дестабилизира страни от десетилетия. Последните 4 години са вложени ужасно доста пари в защитата на България, само че в този момент не е по този начин, би трябвало да се направи анализ“, добави Екатерина Захариева.

Тя разяснява, че тематиката за Северна Македония е провокирала мощен трус в обединението.

„Очевидно е признат ангажимент от страна на премиера за повдигане на ветото на България, без да се изпълнят условията“, сподели още Екатерина Захариева.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР