„Не вярвам Корнелия Нинова да напусне властта. Тя е в

...
„Не вярвам Корнелия Нинова да напусне властта. Тя е в
Коментари Харесай

Мая Манолова смълча ефира: Нинова да напусне властта?! Влязла е в каскадни лъжи

„Не имам вяра Корнелия Нинова да напусне властта. Тя е в едни каскадни неистини. Очаквам, че тя и сподвижниците й ще създадат огромен шлем в лъжите, като стоят вкопчени в креслата си до последно и няма да излязат от обединението. Избирателите на Българска социалистическа партия не заслужават това. Лъжата, че българско оръжие не стига до Украйна, е нечестна към гласоподавателите. Смятам, че властимащите би трябвало да бъдат честни“. Това съобщи в ефира на „Твоят ден“ по NOVA NEWS Мая Манолова, водач на „Изправи се, България“.

„Призовавам Бойко Рашков да влезе в „Булгаргаз“ и да откри за какво има единствено 17% газ в Чирен. Фирмата „Мед“ ще продава с 30% надценка и плюс 5 евро над пазарната цена. Това са тъкмо 10 млн. лв., които умерено ще си разпределят за комисиони. Тази компания е договорила по-висока цена без търг. Има компании, които са близки на властта и печелят за сметка на войната в Украйна и на гърба на българския народ“, разяснява тя.

Според нея „Изправи се, България“ ще се бори за всички, които нямат свое предствителство в Народното събрание. „Няма обществена партия в Народно събрание, другояче нямаше цените да са толкоз високи“, уточни Манолова.

По думите й Висш съдебен съвет ще остави Гешев на поста основен прокурор. „Въпросът е дали членовете от квотата на Българска социалистическа партия още веднъж ще гласоподават в негова изгода. Той може да бъде отхвърлен посредством промяна на членовете на Висш съдебен съвет, който можеше да се промени в непостоянно настоящ орган“, уточни тя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР