„България продължава да купува руски газ, но го купува през

...
„България продължава да купува руски газ, но го купува през
Коментари Харесай

Сензационно! Митов: Във фирмата посредник за газ е работил новоназначеният шеф на Булгаргаз

„България продължава да купува съветски газ, само че го купува през посредници“. Това съобщи преd bTV Даниел Митов – зам.-председател на ГЕРБ.

„Оказа се, че компанията медиатор е някогашната компания, в която е работил новоназначеният началник на „Булгаргаз“.

Изведнъж тази компания става доста значима. Тя с изключение на, че купува съветски газ, продава го скъпо на страната, след което го купува още веднъж същия тоя газ, който е продала на 102 евро, в случай че не се неистина, а го купуват на 82 евро“, съобщи Митов.

„На процедура ръководещата коалиция върна мутренските времена обаче през държавата“, счита още той.

„Вчера стана ясно, че обединението се ръководи от Българска социалистическа партия, а Корнелия Нинова е министър-председател“, съобщи Даниел Митов в коментар за гласуваната през вчерашния ден в Народното събрание военна помощ за Украйна.

„Три от партиите желаят да се изпрати оръжие, четвъртата не желае е в един миг надвива четвъртата, т.е. малцинственото мнение в съдружната формула. За мен е явно какво се случи“, изясни той.

„Кому беше нужно да се приема решения националното заседание, което в действителност не трансформира нищо“, попита той. Митов изясни, че ГЕРБ са подкрепили, тъй като „когато оферират текст в който се споделя, че поддържаме Украйна в европейския й път няма по какъв начин да не го подкрепиш“.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР