– Джулиана, вече минаха няколко дни, откакто си извън къщата

...
– Джулиана, вече минаха няколко дни, откакто си извън къщата
Коментари Харесай

Мис Силикон Джулиана Гани пред „Труд“: Харесва ми да си правя корекции

 28-1-4  28-1-5  28-1-1  19961470_480860672277585_1781895272257144442_n  21034198_499985567031762_5310442775149054979_n  23658403_536604330036552_6215086571437784568_n
– Джулиана, към този момент минаха няколко дни, откогато си отвън къщата на “Вип Брадър ”. С какво се занимаваш сега и по какъв начин присъединяване ти в риалитито те промени?


– Подписах контракт с прочут нощен клуб, на който ще провеждам състезания и цялата стратегия. Имам оферти да фотографирам корици за няколко списания. Направих и фотосесия за бижута. Общо взето, сега имам ужасно доста работа и към 4 пъти повече задължения от преди присъединяване ми във “Вип Брадър ”. Въобще не си почивам. Сутрин излизам в 9 ч., вечер се прибирам след 21.00 ч. Едва сколасвам. Всичко друго си имам, единствено времето не ми стига. Даже не знам дали ще чествам идните празници като 8 декември, тъй като към този момент имам толкоз доста работа. Чакам хонорара, с цел да заминем с моя мъж на отмора на някое топло и хубаво място. Засега обмисляме да отидем на остров Бали през декември, защото към момента не сме ходили там и мисля, че ще е доста готино.

– Успя ли да изгледаш предаваните епизоди от твоя сезон и какво мислиш за представянето ти?


– Все още не съм съумяла да изгледам целия сезон. Имах опция да видя единствено част от номинациите, които съм давала и още няколко епизода. Общо взето съм удовлетворена от моето показване, не поради друго, а поради това, че в Къщата бях себе си. Нито съм се преструвала, нито съм имала някакви тактики. Хубава, неприятна, това съм аз. И в същинския живот съм по този начин. Когато някой ми навлезе в персоналното пространство, експлодирам. Никога няма да нападам някого първа, обаче мен атакуван ли ме, в никакъв случай няма да им остана длъжна. Не съм си мълчала постоянно, когато мисля, че нещо е неправилно. Общо взето, бях себе си и по тази причина съм удовлетворена от представянето си.

– Ти промени визиите за себе си и сподели на хората, че плеймейтките не би трябвало да бъдат слагани под общ знаменател. Има ли нещо, за което съжаляваш, че си направила или посочила?


– Това е най-важното нещо, поради което влязох – да трансформира визиите за себе си. Макар че “Вип Брадър ” е нож с две остриета и можеше да ме изкара в една светлина или в друга, в последна сметка демонстрирах това, което желаех. Да не ни поставят всички плеймейтки под общ знаменател. Както към този момент споделих, аз съм си удовлетворена от моето показване. Имам разочарования от някои хора от Къщата, само че към себе си не. Не съм лъгала, не съм криела нещо, не съм правила някакви подмолни игри, не съм била лицемерна. Не мисля, че има какво още да трансформира.

– Очакваше ли да стигнеш до финала?


– Не, изобщо не чаках да стигна до финала. Преди влизането в Къщата дадох обещание на моя мъж, че ще се прибера до 2 седмици и на всички споделих, че за това време нещо ще стане и ще ме изгонят. Бях с такава настройка от началото и по тази причина влязох с по-малко куфари. След като останах повече си поръчвах спомагателни облекла от изповедалнята. Не знам даже за какво стигнах до финала. Може би точно поради това, че трансформирах визията на хората за мен, в случай че преди са имали едно мнение и по-късно друго. Най-важното е, че като излязох разбрах, че хората ме обичат. Радваха ми се, прегръщаха ме, получавам доста писма, всички към мен ме хвалят. Първоначално чаках напълно друго. Наистина видях доста обич и съгласие. И това най-вече ме прави щастлива. Радвам се, че го реализирах.

– Разкажи ни за някои забавни моменти от къщата, които феновете не съумяха да видят.


– Аз много постоянно описвам момента по какъв начин Сашка Васева реши да ми избели косата, като ми постави сода за самун, газирана вода и оцет, и направи химична реакция. Изпаднах в потрес и смут, когато си видях косата по-късно. Тя беше избелена, само че цялата изгоря и бухна. Бях като гръмнал бойлер. След това й споделих: “Саше, по какъв начин не те е позор, по този начин да се подиграваш с мен и с моя излишък от коса ”. Тя се смее и споделя: “Ами, нищо Джули, това е най-силната основа за избелване, то дали ще е върху злато, сребро или върху твоята коса, няма никакво значение ”. Общо взето, тази преживелица не може да се не помни в никакъв случай.

– Кои съквартиранти усещаше най-близки и с кои възнамеряваш да поддържаш другарски връзки?


– Алекс и Дани си ги обичам. Те са с доста чисти и детски души. Сашка също, тя е готина и толкоз добра, че чак е наивна. Шеф Петров, макар че е прочувствен и имаше толкоз рецензии към него, аз особено си го почитам. И в “На кафе ” споделих, че за мен той е един стойностен човек. Явно е имал някаква тактика по този начин да се държи. Аз видях положителни качества в него. И Антон Стефанов, той си ми е огромен любим и ми е като татко, него си го обичам доста.

– След като Шеф Петров излезе от Къщата, той сподели, че държанието му е било една игра и съвсем всички провокации ги е правил преднамерено. Не всички му повярваха обаче. Какво е твоето мнение?


– Аз му имам вяра, тъй като съм видяла с очите си, че когато аз плачех на дадени задачи или нещо не желаех да направя, Шефа пръв идваше да ме успокоява и той плачеше с мен. Едва ли всякога като нещо стане с различен човек, ти можеш да се разплачеш ей по този начин. Не имам вяра, че е чак подобен огромен артист. Според мен е доста прочувствен и от там му идват всичките тези неща да наскърбява хората. Може би му е било като защитна реакция.

– Външният ти тип несъмнено беше една от най-коментираните тематики този сезон. Планираш ли да правиш някакви други корекции по себе си?


– Да, отново ще си върша носа. Идната седмица ще си запиша час. Въобще не ме интересува мнението на хората. Харесва ми да си върша корекции. Имам лично виждане за нещата и постоянно си го последвам.

– Би ли взела участие още веднъж във “Вип Брадър ” или някое друго риалити?


– Тази изолираност толкоз време, надалеч от околните хора, доста ми подейства. Трябва да мине много време, с цел да отида отново на такова място. Но пък за какво не, въпреки всичко е едно преживяване и ти остават мемоари, за които след това можеш да разказваш. Не всеки има опцията това да му се случи.

– Напоследък стана съвременно съвсем всички да се занимават с музика. Би ли се насочила и ти към такава кариера?


– Да, бих правила участия с пиано, с български реализатори като Миро.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР