80-годишнината на Стефан Данаилов, която отбелязахме в началото на декември,

...
80-годишнината на Стефан Данаилов, която отбелязахме в началото на декември,
Коментари Харесай

Ирен Кривошиева бясна на Камелия Тодорова заради любовната й афера с Ламбо

80-годишнината на Стефан Данаилов, която отбелязахме при започване на декември, предизвика редица родни известни персони да споделят обществено какви връзки са имали с огромния артист. Разказаното от тях, обвързвано с любовните афери обаче, подразниха съществено Ирен Кривошиева, която е единствената жена, родила правоприемник на починалия артист.

След като джаз певицата Камелия Тодорова също показа, че е изживяла буен разказ с Данаилов, само че връзката им нямала бъдеще, актрисата изригна с коментар: " Бог да го елементарни! Оказва се, че всички дами са имали романс със Стефан Данаилов, единствено с мен не е имал. С мен, горката, единствено детенце, без романс. Затова си и мълча ".

Стефан Данаилов и Ирен Кривошиева се залюбват през далечната 1986 година, на снимачната площадка на кино лентата " Поема ", в който си партнират. Авантюрата им била къса, само че без да допускат, ги оставила свързани вечно, откакто на бял свят се появил техният общ наследник. Първоначално Ламбо считал, че Ирен е направила аборт, само че след това станало ясно, че тя е решила да роди детето. Той признал сина си, само че пазел в загадка от обичаната си брачна половинка Мери появяването на извънбрачното дете.



Слуховете обаче по този начин или другояче стигнали до нея и пристигнал миг, в който истината станала притежание освен на жена му, само че и на цяла България. Ламбо обаче постоянно е бил татко за образец и е поемал отговорност към единствения си биологичен правоприемник.

В последните му години на този свят двамата съумяха да си простят всичко, да се помирят и да станат изключително близки. На Влади артистът завеща и съвсем цялото си завещание.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР