77 -годишна жена беше открита обезглавена в дома си в

...
77 -годишна жена беше открита обезглавена в дома си в
Коментари Харесай

Зверско убийство във Франция

77 -годишна жена беше открита обезглавена в дома си в Южна Франция, заяви Агенция Франс Прес.

Френските управляващи през вчерашния ден задържаха обвинен, откакто обезглавеното тяло на жена беше открито в дома ѝ в южния курорт Агд, оповестиха от локалната прокуратура.
 Франция прави конференция за възбрана на смъртното наказване през 2022-а Франция прави конференция за възбрана на смъртното наказване през 2022-а
През първата половина на 2022 година Франция ще организира интернационална конференция за повсеместна възбрана на смъртното наказване. Това зая...

Тялото на 77-годишната жена е открито късно вечерта, откакто синът ѝ изразил опасения пред управляващите, че не е съумял да се свърже с нея по телефона, се споделя в известието на прокуратурата, прецизира БГНЕС.

Прокурорът Рафаел Баланд сподели пред Агенция Франс Прес, че един човек е бил арестуван за разпит във връзка със случая. " Това е 51-годишен мъж, който познава жертвата ", съобщи Баланд.

Според правосъден източник, главата на пенсионираната учителка е била сложена на маса до тялото. Нямало е следи от щурм, а входната врата на дома на жертвата е била отключена.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР