74-годишният холивудски актьор и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер

...
74-годишният холивудски актьор и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер
Коментари Харесай

Шварценегер към руснаците: Светът обърна гръб на Русия. Чуйте истината за войната в Украйна

74-годишният холивудски артист и някогашен губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер записа послание към жителите на Русия, за което споделя УНИАН.

Филмчето " Послание до съветския народ " е оповестено в неговия Телеграм-канал.

Актьорът споделя, че е остарял другар на съветския народ и споделя историята за това по какъв начин се е срещнал със руския тежкоатлет Юрий Власов, който бил негов идол.

" Силата и сърцето на съветския народ постоянно са ме вдъхновявали. Ето за какво аз се надявам, че вие ще ми позволите да ви опиша истината за войната в Украйна, за това какво се случва там. На никой не му харесва да слуша рецензия към своето държавно управление. Аз разбирам това. Но като остарял другар на съветския народ се надявам, че вие ще чуете това, което ви приказвам ", споделя Шварценегер.

Той означи, че се обръща към руснаците със същата угриженост, с която е приказвал на американците по време на щурма на Капитолия.

" Знам, че вашето държавно управление ви споделя, че това е война за денацификация на Украйна. Денацификация на Украйна? Това не е истина. Украйна е страна, чийто президент е с еврейски генезис. Президент с еврейски генезис, на който тримата братя на татко му са убити от нацистите.

Украйна не е започвала тази война. Нито националистите, нито нацистите я започнаха. Властите в Кремъл я започнаха. Това не е война на съветския народ. Не. Всъщност, дайте да ви опиша. Миналата седмица 141 страни гласоподаваха в Организация на обединените нации Русия да бъде приета за страна агресор, а също по този начин приканиха съветските войски неотложно да изоставен Украйна. От целия свят единствено четири страни гласоподаваха дружно с Русия. Това е реалност. Светът обърна тил на Русия поради съветските дейности в Украйна ", споделя Шварценегер.

Актьорът приканва руснаците да се замислят за последствията, до които ще докара тази война страната им.

" С тежко сърце ви споделям, че хиляди съветски бойци са убити. Те се оказаха сред украинците, сражаващи се за своята татковина, и съветското управление, водещо завоевателна война. Аз знам, че съветският народ не знае какво става в този момент. Аз приканвам съветския народ и съветските бойци в Украйна да схванат, че всичко това е агитация и дезинформация. А на президента Путин ще кажа: вие започнахте тази война, вие водите тази война, вие можете да спрете тази война ", акцентира той.

Шварценегер се обръща и към бойците, пристигнали да убиват на украинска земя.

" Това е противозаконна война. Вашите животи, вашите крака, вашето бъдеще се жертва поради безсмислена война, осъждана от целия свят ", споделя Шварценегер.

Холивудският артист назовава руснаците, които излизат на манифестации свои герои.

" Светът видя вашата храброст. Ние знаем, че вие страдате от следствията на своята храброст. Задържат ви. Пращат ви в пандиза. Бият ви. Вие сте моите нови герои. Вие имате силата на Юрий Петрович Власов. Вие имате същински съветски сърца. Скъпи мои съветски другари, да ви благослови Господ ", отбелязва Шварценегер.

Превод и редакция " Епицентър "

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР