70-годишна жена от великотърновското село Пушево е изчезнала преди десетина

...
70-годишна жена от великотърновското село Пушево е изчезнала преди десетина
Коментари Харесай

Изчезна жена от Пушево, търсят я с дронове

70-годишна жена от великотърновското село Пушево е изчезнала преди десетина дни и е оповестена за търсене. Това удостовери кметицата на Пушево Юлия Костадинова.

Моника Щърбанова, която живеела сама, е в неопределеност от 1 май. Старицата напуснала дома си и оттогава от нея няма и диря.

„ Жената не беше доста добре със здравето и я наблюдавахме. Понякога не разпознаваше хората. Има близки във Велико Търново, разговаряла съм с тях за положението и. Моника се нуждаеше от профилирани грижи “, показа Юлия Костадинова, представена от „ Борба “.

След като в селото разбрали, че Моника Щърбанова е изчезнала, неотложно алармирали полицията. С дни наред дамата била търсена в покрайнините на Пушево от униформени, които обходили местността със следови кучета. Районът бил обследван и с дронове. В претърсването на покрайнините се присъединили и хора от селото, само че без резултат.

„ Това не се случва за първи път с Моника Щърбанова. Преди време бе напуснала дома си във Велико Търново и я открихме покрай Пушево. Беше минала много път пешком. Жената се скита и може да извърви огромно разстояние “, описа още Юлия Костадинова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР