7 лунен ден, който започва в 11:49ч на 5 юли

...
7 лунен ден, който започва в 11:49ч на 5 юли
Коментари Харесай

Днес е магичен женски ден - ето какво трябва задължително да направите

7 лунен ден, който стартира в 11:49ч на 5 юли и продължава до 12:54ч на 6 юли, е ден на словесната магия и е доста мощен, би трябвало да наблюдавате деликатно речта и мислите си.

Ден, в който всевъзможни позитивни утвърждения, молебствия са доста значими и с оптимален резултат. Трябва да се осъществим с наслада, палавост, да вложим страст. Лъжите и клюкарствата имат разрушителна мощ, избягвайте ги, в случай че не желаете в бъдеще да се забъркате в неприятности.

И защото Луната е във фаза на деен напредък, всевъзможни афирмации за пари, благосъстояние, благоденствие и обилие са доста ефикасни. Може да запалите зелена свещ.



Енергията от Космоса прониква непосредствено в човешкото тяло дружно с дишането, тъй че би трябвало да вършиме дихателни извършения.
Днес е доста значимо да говорите на глас за себе си, за вашите гении и качества, през днешния ден е денят, в който можете елементарно да се похвалите сами и да се поглезите с похвали и вдъхновяващи мотивиращи думи!

Старайте се да повтаряте колкото можете по-често тези утвърждения.



"Аз съм отлично създание на света, скъпоценно богатство, аз съм богиня, аз съм обичано дете на вселената, пристигнах на този свят като подарък от Бога. Аз съм красива и съвършена във всичко! Аз съм прелестно красиво момиче, царствена величествена кралица, аз съм източник на наслада и наслаждение, аз съм бляскав искра в очите, които озаряват със светлина цялото пространство в близост! Аз съм нежна и сладка, общителна и почтена, аз съм удивителна и неповторима! Душата ми е - съвършенство, тялото ми - свещеният храм на душата. Благодаря на Твореца за всичко! "

Голям шанс скоро ще се появи в живота на тези, които са чули мелодичния звън на камбаните в 7-ия лунен ден.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР