7-годишната Ема Гигова от София, заедно с нейния треньор по

...
7-годишната Ема Гигова от София, заедно с нейния треньор по
Коментари Харесай

7-годишната Ема донесе огромен успех за България на международно състезание в Дубай


7-годишната Ема Гигова от София, дружно с нейния треньор по програмата – Катрин Каспарян от Център за деца Моликс, донесоха голям триумф за България. Ученичката от 120-то Основно учебно заведение „ Георги Раковски “ показа страната ни на 8-мото Международно съревнование по абакус ментална аритметика по програмата BRAINOBRAIN INTERNATIONAL, което се организира в последната седмица на месец ноември в Дубай, ОАЕ.

Ема завоюва най-високото отличие в надпреварата и в категорията си - трофей. Тя се впусна в приключението, дружно със фамилията си и с нейния треньор и притежател на франчайз център Brainobrain Лозенец, който е част от Ценър за деца Моликс в Лозенец - Катрин Каспарян. Те посетиха Дубай като единствени представители на България в интернационалното съревнование, в което участваха над 2000 гениални деца от 16 страни от целия свят. 

Програмата, която има свои представители и в България – Brainobrain, е един от международните водачи в подпомагането на младите гении по света посредством курсове по ментална аритметика и личностно развиване. Brainobrain Kids Academy Private Limited е институция, основана през 2003 година и обслужвана от експерти, които имат десетилетия интернационален опит в образованието и образованието на деца. 

Brainobrain оперира в 44 страни в целия свят като има повече от 1000 сполучливи центъра за франчайзополучатели на сметала във всички тези страни. Brainobrain преобразява всекидневно живота на повече от 400 000 деца по целия свят.

Програмата подкрепя деца от 4 до 14 години да подобрят своите мозъчни и житейски умения като подсигуряват изцяло развиване на мозъка в доста ранна възраст. Децата усъвършенстват своята централизация, памет, умения за слушане, дарба за учене, креативност, въображение, самонадеяност, визуализация, експедитивност и акуратност, умения за решение на проблеми, математически умения и доста други. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР