69-годишният Ричард Гиър и 35-годишната му съпруга Александра Силва потвърдиха,

...
69-годишният Ричард Гиър и 35-годишната му съпруга Александра Силва потвърдиха,
Коментари Харесай

Далай Лама благослови нероденото дете на Гиър и Силва

69-годишният Ричард Гиър и 35-годишната му брачна половинка Александра Силва потвърдиха, че са в очакване на първото си общо дете.

Александра разгласява фотография на страницата си в Instagram на 16 септември, на която се вижда, че двойката се е срещнала с Далай Лама, а той благославя нероденото им дете, написа Daily Mail. Кадърът бе съпроводен с надпис: „ скъп миг отпреди няколко минути. Благословия за нашето бъдещо богатство. Не можехме да го съобщим, преди да кажем на Далай Лама “. Всички те са се срещнали в Ротердам, Холандия.

Гиър е дълготраен другар с Далай Лама, като самият той е будист и изтъкнат бранител на човешките права в Тибет. Неговата всеотдайна поддръжка му донесе възбрана за влизане в Китай.

Гиър не крие любовта си към своята брачна половинка, за която се ожени през април. Той призна, че се усеща най-щастливият човек на света. И двамата имат деца от предходните си бракове.

Ричард Гиър е татко на 18-годишния Хоумър от брака си с Кери Лоуъл, а Александра е майка на 5-годишния Алберто от предходна връзка.

Двамата съпрузи се срещнаха преди пет години в първокласен италиански бутик.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР