68-годишният магнат в областта на недвижимите имоти Дан Петреску, който

...
68-годишният магнат в областта на недвижимите имоти Дан Петреску, който
Коментари Харесай

Най-богатият румънец е загинал при самолетната катастрофа в Милано

68-годишният магнат в региона на недвижимите парцели Дан Петреску, който има румънско и немско поданство и фамилията му са починалите при в в неделя, оповестява бг-войс.ком.

Сред жертвите са 65-годишната брачна половинка на Петреску, която има румънско и френско поданство, и 30-годишният им наследник Дан Стефан Петреску, с румънско и немско поданство. На борда са били още петима души, измежду които и дете.

Самолетът бил благосъстоятелност на Дан Петреску и самият той го е пилотирал при нещастието. Петреску беше един от главните вложители в бранша на недвижимите парцели в Румъния. Счита се, че магнатът е румънец.
свързани новини9479преди 20 часа
Малкият едномоторен аероплан „ Пилатус “ ПС-12 с осем души се разруши в неделя в празна офис постройка в предградието на Сан Донато Миланезе, съобщи АНСА. Всички на борда са починали. Самолетът е изхвърчал от миланското летище Линате. Трябвало е да стигне до Олбия. Сградата, в която се е блъснала машината, е била празна поради ремонтни действия.

Очевидци описаха, че моторът на самолета е бил обзет от пламъци. После машината като че ли пикирала неконтролируемо към постройката и се блъснала в покрива, след което се разрушила и във всички направления се разхвърчали парчета.





Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР