68-годишният журналист Любомир Лазаров от Пловдив успява да стигне до

...
68-годишният журналист Любомир Лазаров от Пловдив успява да стигне до
Коментари Харесай

Истина? Кой печели стоте бона в Стани богат

68-годишният публицист Любомир Лазаров от Пловдив съумява да стигне до последния въпрос за 100 хиляди лв. в предаването „ Стани богат “. Записът е бил изработен преди месец, а епизодът ще бъде излъчен след изборите. Пенсионираният публицист от БНР показал зашеметяващи познания. Според едни източници съумял да грабне огромната премия, което е казус за шоуто, а съгласно други се отказвал и си тръгвал със сигурните 50 хиляди лв..

Лазаров е е приключил българска лингвистика. В последните 20 години бил началник на интернет отдела на БНР. Преди това дълго време бил в печата и работел в разнообразни знакови вестници, измежду които „ Земеделско знаме “ и „ Континент “. Пенсионер е от близо четири години, а сътрудниците му го дефинират като извънредно умна персона. Любомир попаднал в „ Стани богат “, откакто подал формуляр за присъединяване по интернет. Едва не изгорен още на един от първите въпроси, само че по-късно посочил енциклопедични знания, с които изумил публиката и водещия Михаил Билалов. Един от последните въпроси в златната му игра бил обвързван с шадраван в Париж и Лазаров съумял с лекост да познае правилния отговор. За всеки случай обаче употребявал жокер и се обадил на сина си.
-->
В 22-годишната история на предаването това е едвам третият участник, покорил дървото на въпросите. Предишните двама са по времето, когато Ники Кънчев води „ Стани богат “, а шоуто е част от програмата на Нова телевизия. Година след премиерата на играта в родния тв ефир – през 2002-ра, Асен Ангелов дава отговор вярно на въпроса за 100 хиляди лева: Коя година е било в Русия, когато през 1700 година се вкарва новото летоброене? Отговорът е 7213 година Той обаче връща парите, защото е татко на Искра Ангелова, тогава водеща в Нова тв, а съгласно разпоредбите на играта чиновници в медията и техни родственици не могат да вземат участие.

През 2011 година до огромната сума стига и предприемачът Дилян Павлов, само че не съумява да отговори на въпроса за 100 бона.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР