68-годишната Мира Пейчева от село Рудник си спомня с благодарност

...
68-годишната Мира Пейчева от село Рудник си спомня с благодарност
Коментари Харесай

Винаги ще благославям тази жена! Мехлемът ѝ излекува плексита и болките ми

68-годишната Мира Пейчева от село Рудник си спомня с признателност инцидентната бабичка, която излекувала плексита ѝ!

Мира Пейчева от село Рудник или още вуйна Мира, както от години я назовават познати и непознати, е известна на самия проф. Мермерски. Той предлага нейния лековит мас, който фактически цери всички болки и лекува плексит безусловно за ден

„ Работех в Бургас и няма да не помни какъв брой страдах от тези свиреп болки. Имах плексит, който си влачех от години. Стигна се до такава степен, че не можех нито да работя, нито да дремя от болежка. Срещнах старицата инцидентно, до момента в който чаках на автобусната спирка.

Заприказвахме се и споделих казуса си, а дамата се сети за един остарял лековит мас, който знаела. Каза ми рецептата, а аз я изпробвах – хващах се за всичко към този момент. И без да допускам, чудото стана – плекситът ми изчезна “, споделя Мира Пейчева и се кълне, че до момента в който е жива ще благославя непознатата бабичка.

И, тъй като не съумяла да разбере нито името, нито адреса на бабичката, тя се зарекла да популяризира нейната целебна рецепта и да оказва помощ на хората в потребност. Тъй като този лековит мас мигновено премахвал всяка болежка – от артрит, рана, удар и даже най-обикновена, само че упорита хрема.

Чудните му съставки са следните – една чаша свинска мехлем – наложително неосолена, 20 грама камфор на кристали/топчета и 20 грама салицилова киселина. От камфора е задоволително едно малко топче. Тези съставки се смесват дружно в стъклено бурканче и се поставят на водна баня, до момента в който се разтопят. С получената гъста примес се намазва мястото на болката и тя изчезва.

„ Ако ви е хванала хрема, просто намажете носа си към синусите с този мас и на другия ден ми се обадете – ще дишате като чисто нови хора “, споделя Мира Пейчева, на която ден през ден звънят хора, научили за рецептата ѝ, и искащи да я тестват.

Инфо: doctorbg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР