67-годишният Атанас Николов по прякор Глезос, който бе намерен мъртъв

...
67-годишният Атанас Николов по прякор Глезос, който бе намерен мъртъв
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Убиецът от Гарваново се скрил при приятелката си?

67-годишният Атанас Николов по прякор Глезос, който бе открит мъртъв в хасковското село Гарваново, не е бил родственик с килъра си, обявиха пред Lupa.bg от полицията в регионалния град. 

По непотвърдена информация килирът е открит през днешния ден в апартамент в квартал " Еленово " в Благоевград. Мъжът е открит при негова другарка. Арестуваният ще бъде предаден на ОД на Министерство на вътрешните работи Хасково. Той е на 30 години. 

Убийството в хасковското село Гарваново най-вероятно е съпроводено с обир. Това заяви шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково старши комисар Атанас Ненков.

Сигналът за гибелта на 67-годишния Атанас Николов е бил подаден на незабавния телефон 112 към 23:30 часа нощес. Той е открит мъртъв с рана на тила. Бил е прострян в коридора на жилището си.
„ Изучава се жертвата, учат се неговите контакти “, сподели шефът на полицията. Установява се дали има липса на пари.

Атанас Николов от 20-30 години той се занимава с развъждане на свине. Преди към месец той катастрофира с лекия си автомобил Лада по пътя сред Хасково и Минерални бани, навлизайки откъм Гарваново.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР