65-годишният холивудски актьор не само изглежда като истински старец, но

...
65-годишният холивудски актьор не само изглежда като истински старец, но
Коментари Харесай

Холивудска легенда се срина! Причината

65-годишният холивудски артист освен наподобява като същински дъртак, само че към този момент му се постанова да се подпира на железна патерица. Поради тази причина, той е придружаван от двама асистенти, които се грижат за сигурността му на улицата, защото в противоположен случай съществува риск да се стовари.

Според изказванията на Болдуин, той си е подменил тазобедрена става и това е повода да куца. Източници от обкръжението му обаче настояват, че това е единствено част от истината.
-->
Те означават, че след близо 30-годишно самоограничение, той още веднъж се е пропил и заради тази причина е събудил десетки  хронични болести, включително и сърдечна непълнота.

Ситуацията не е по никакъв начин розова, а жена му Хилария се е видяла в знамение със 7 дребни деца на ръце “, твърди другар на звездата от „ Пърл Харбър “.

През предишния месец артистът стана за пръв път дядо – първородната му дъщеря Айрлънд го подари с внуче.

От брака си с 39-годишната Хилария пък, артистът има още 7 наследници, най-големият от които е на 9 годинки.

Приятелят на артиста споделя още, че по никакъв начин не му е леко да се грижи за толкова хлапета на тази възраст, а като прибавим и делото за ликвидиране към това, неочакваното утежняване на здравословното му положение не е никаква изненада.

Болдуин очевидно е чакал да завърши снимачният развой по трагичния филм „ Ръст “, с цел да има задоволително време за възобновяване. Работата по продукцията, в която при случай той простреля Халина Хътчинс, приключи на 15 май. А промяната на ставата му е била предложена още преди десетина години.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР