63 украински граждани са прегледани в общинските Диагностично-консултативни центрове във

...
63 украински граждани са прегледани в общинските Диагностично-консултативни центрове във
Коментари Харесай

63-ма украинци са прегледани за седмица в ДКЦ-тата във Варна

63 украински жители са прегледани в общинските Диагностично-консултативни центрове във Варна за една седмица в интервала от 21 до 27 март, оповестиха от дирекция „ Здравеопазване “ към Община Варна за Moreto.net.

В ДКЦ 1 „ Св. Клементина “ са минали 7 души - шест възрастни и едно дете, като на три от лицата е осъществен обзор от ендокринолог, а останалите са били признати от невролог, експерт вътрешни заболявания и педиатър. В ДКЦ 2 „ Св. Иван Рилски “ е прегледан един украински жител, на който е направена рентгенография на бял дроб. В ДКЦ 3 - Варна са осъществени прегледи на две лица от кардиолог и офталмолог.

В ДКЦ 4 са осъществени консултативни прегледи от експерти на 33 души. В ДКЦ 5 „ Св. Екатерина “ са обслужени 10 украински жители в лечебен кабинет, осъществени са 8 антигенни теста, всички са негативни. В ДКЦ „ Чайка “ са прегледани 8 души, назначени са им проучвания и са им дадени наставления. Потърсилите помощ пациенти са с разнообразни недоволства и болести. 12 души, от които 5 деца, са прегледани в Дентален център I, показват още от дирекцията.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР