62-годишна жена от благоевградкото село Логодаж е в ареста, заради

...
62-годишна жена от благоевградкото село Логодаж е в ареста, заради
Коментари Харесай

След аутопсията на Атанас: Обрат с убийството с лопата, патолозите се хванали за главите

62-годишна жена от благоевградкото село Логодаж е в ареста, поради гибелта на мъжа, с който живеела на фамилни начала.  71-годишният Атанас бе открит мъртъв от полиция и екип на незабавен център с рана на главата и носа, а половинката му Цветанка признала, че несъмнено го е умъртвила, защото го халосала с лопата, след скандал.
Незабавно полицията стартира следствие на случая, Цветанка бе арестувана и отведена в полицейската клетка, а трупът на Атанас закаран в моргата за аутопсия.
И аутопсията даде отговор.
Атанас е умрял след асфиксия, задушаване, в резултат на задавяне с храна, до момента в който Цветанка го хранела, защото мъжът имал здравословни проблеми и мъчно движел ръцете си. В момента на ареста Цецка, както я назовават съселяните им в Логодаж, била пийнала и не съумяла да си спомни детайлности към случилото се, прецизира struma.com.
Разказала, че го блъснала с лопатата, само че след това му минало, и когато почнала да го храни, той отказал да яде, бутнал чинията, тя излязла от стаята, върнала се и го заварила починал. Викнала незабавен център, чийто екип се ужасил от раните по лицето и главата на мъртвия и неотложно извикали полицията.
Аутопсията обаче открила, че раните по лицето и главата не са смъртоносни за Атанас, само че правосъдният доктор разкрил голям брой остарели контузии и кръвонасядания по тялото му, резултат от рухвания или удари. Имал и 6 счупени ребра, още веднъж остаряла контузия.
Твърде допустимо е, споделят лекари, и от тях да се е получило това задушаване, откакто се е задавил.
Задавянето е умъртвило Атанас от Логодаж, а Цветанка с лопатата е счупила носа му, часове преди да издъхне – предизвикала е междинна телесна щета, за която тя би трябвало да носи наказателна отговорност.
Но по какъв начин ще се гледа дело за междинна телесна щета на починал човек?!, въпрос който стои пред магистратите. Каква ще е ориста на Цветанка, следва да се разбере.
Стана ясно, че не е килърка, само че е реалност, че с жертвата са стигнали до физически конфликт и удар с лопата, което съгласно съселяните им не е изненада, защото свадите сред двамата, съпътствали взаимното им общуване.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР