617 души провериха днес при мащабната акция служители на ОДМВР-Варна

...
617 души провериха днес при мащабната акция служители на ОДМВР-Варна
Коментари Харесай

МВР скова Варна! Униформени закопчаха 30 от криминалния контингент, градът е блокиран

617 души ревизираха през днешния ден при огромната акция чиновници на ОДМВР-Варна и зоналното жандармерийско поделение, дружно с представители на Национална агенция за приходите и районната дирекция по горите. Нейната цел е противопоставяне на стандартната престъпност, на закононарушения срещу политическите права на жителите, запазване на публичния ред и пътни катастрофи, предава 24 часа.

В рамките на интервенцията са тествани още 1178 транспортни средства, арестувани са 30 души, открити са петима, оповестени за общодържавно търсене, осъществени са инспекции на 85 лица от престъпния контингент.

Униформените са образували 17 досъдебни производства. По-характерните от тях са свързани с открити случаи на лихварство, владение и разпространяване на наркотични субстанции, с разкрити 2 полета с насаждения от рода на конопа.

Проверени са 17 пункта за черни и цветни метали, 27 заложни къщи, 21 автоморги, автосервизи и депа, 36 питейни и увеселителни заведения, 72 търговски обекта. От представителите на Национална агенция за приходите са формирани 3 акта.
За ръководство на МПС след приложимост на наркотични вещество – кокаин и амфетамин, са формирани две бързи полицейски и едно досъдебно произвеждане. 32 са формираните акта за установени разнообразни административни нарушавания.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР