60 са вече израелските заложници, които Хамас“ пусна на свобода

...
60 са вече израелските заложници, които Хамас“ пусна на свобода
Коментари Харесай

Пети ден без обстрел в Газа

60 са към този момент израелските заложници, които „ Хамас “ пусна на независимост по време на примирието с Израел. Днес е петият ден без обстрел. Ако не бъде удължена, сделката изтича в четвъртък. В подмяна Тел Авив пусна на групи от пандизите си 180 палестинци. Освободените израелци са най-вече дами и деца. Очаква се през днешния ден да бъде пусната нова група.

Заложниците би трябвало занапред да се борят с контузиите от претърпяното. Близките на 12-годишно момче, държано в плен, описаха пред френски медии, че детето е било насила да гледа клипове с принуждение от офанзивите на 7 ноември.

„ Тя е едвам на 4 годинки. Казват, че ще би трябвало много време, с цел да разберем тъкмо по какъв начин се усеща и какви са последствията върху нея от тези в действителност ужасяващи условия, през които е минала. Надяваме се, че в този момент, когато Абигейл е заобиколена от своите другари и семейство, под грижите на лекарите, ще има опция да продължи напред и да изживее един в действителност прелестен живот, все пак, което ѝ се е случило ”, сподели Ноа Нафтали, братовчедка на едно от похитените деца – 4-годишната Абигейл.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР