60-годишният италиански гинеколог Джовани Минело беше обвинен в измама, след

...
60-годишният италиански гинеколог Джовани Минело беше обвинен в измама, след
Коментари Харесай

60-годишен гинеколог лекувал пациентки със секс

60-годишният италиански гинеколог Джовани Минело беше упрекнат в машинация, откакто негова пациентка се оплака, че ѝ е предложил секс с него като форма на терапия. Оказва се обаче, тя не била единствена подмамена жена, написа Блиц.

Италианският доктор, наименуван " Доктор Магическа флейта ", напусна практиката си след скандалните разкрития. Той беше заловен полугол в хотелска стая, където предложил на подправена пациентка да я излекува от рисков вирус, като прави секс с нея.

60-годишният доктор Джовани Минело, гинеколог в Бари, стана обект на скрито телевизионно следствие, откакто 33-годишна пациентка се оплака, че лекарят я склонявал да вършат секс. Разследването потвърди, че дамата не е лъгала.

Телевизионният екип изпрати актриса при лекаря, показала се за пациентка. На рецепцията Минело споделил на момичето, че има човешки папиломен вирус (HPV) - болест, излъчена по сексуален път, която може да аргументи рак макар негативната намазка. В същото време гинекологът споделил, че може да ѝ даде имунитет против вируса, като прави секс с нея, защото е имунизиран.

Жена на име Анна Мария, някогашна пациентка на скандалния гинеколог, сподели пред кореспонденти, че се е съветвала с Минело по отношение на невъзможността да забременее. Според нея той е декларирал, че тя има признаци на HPV, макар негативния резултат на намазката. „ Спасих доста дами от рак. Всички, с които контактувах, след това бяха негативни “, споделил той. Анна Мария не се съгласила с препоръчаното „ лекуване “, като вместо това избрала да се свърже с италианския вестник La Repubblica. Освен всичко друго, сподели тя, Минело докоснал гърдите ѝ и ѝ споделил, че харесва дами с дребни гърди.

Според Анна Мария тя била шокирана, когато лекарят ѝ предложил да вършат секс, с цел да я излекува. Тя се обърнала към проверяващата новинарска стратегия Le lene, която наела актриса да се престори на пациентка, с цел да ревизира изказванията. Примамката подействала безотказно: на атрактивната актриса Минело споделил, че има " бели петна " по шийката на матката, което показвало съществуването на HPV. Тогава той предложил да прави секс с него.

Минело споделил на подправената пациентка, че сексът с него ще ѝ даде имунитет против HPV, защото той е имунизиран. По думите му той ще може да я " имунизира ", като прави секс с нея.

Актрисата под прикритие се съгласила да се срещне с него в хотела, където той я уверил, до момента в който се съблече, че по-късно ще бъде свободна от вируса. Когато тя попитала за отбрана, той ѝ споделил, че е безсмислено, защото тя няма да се снабди с антителата, в случай че той носи презерватив.

Но преди действието да премине в решаваща фаза, в стаята влезнал публицист, който мощно изненадал полуголия доктор. Той обаче бързо се оправдал, като споделил: „ Правя това за моето проучване – и за другите хора, които избавям “.



Чрез юриста си Минело сподели: „ Аз, който сполучливо лекувах стотици дами в продължение на повече от 40 години... предлагах единствено различни лекувания, които работят,” добавяйки, че в никакъв случай не е принуждавал дамите да вършат секс с него.

В резултат на телевизионното следствие 15 други дами обявиха, че също са жертви на лекаря и неговото полово „ лекуване “.

Марика Масара, координатор на Центъра за битка с насилието в Бари, сподели: „ Получихме няколко сигнала през последните няколко дни, десетки. Жени, които са претърпели сходна обстановка, са се събрали. Някои мислят да го рапортуват, други се опасяват, също тъй като равнището на вторична виктимизация, на което сме очевидци, е доста високо.”

Междувременно прокурорът в Бари е почнал следствие, което сега е на прелиминарен стадий.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР