59-годишна жена от Ракитово се е удавила с колата си

...
59-годишна жена от Ракитово се е удавила с колата си
Коментари Харесай

Мистериозна смърт: Извадиха потънал лек автомобил от язовир Батак, в него – мъртва 59-г. жена

59-годишна жена от Ракитово се е удавила с колата си в язовир „ Батак “, като следствието занапред ще прецизира дали става въпрос за трагичен случай или самоубийство.
Сигнал за случилото се бил подаден от риболовци нощес малко след 21.00 часа на телефон 112. В региона на контра стената на язовир „ Батак “ те забелязали движещ се към чашката на водоема лек автомобил, който навлязъл във водата и потопен. Това заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик Мирослав Стоянов.
Автомобилът е паднал бързо във водата, защото на мястото на случая има вертикален склон и дълбочината на язовира е към 5-6 метра, предава 24 часа.
Към мястото били ориентирани дежурни екипи на полицейския сектор в Батак, РУ-Пещера, ОДМВР-Пазарджик, два противопожарни автомобила с огнеборци от РСПБЗН-Батак и четирима водолази от бранш „ СОД “ при РДПБЗН- Пловдив.
Няколко часа по-късно возилото било извадено от водите на язовира. В него е намерено безжизненото тяло на 59-годишна жена от Ракитово, която е и притежател на „ Мерцедес “-а. Трупът е превозен за аутопсия в поделение по правосъдна медицина в МБАЛ-Пазарджик. На мястото е осъществен оглед, формирано е досъдебно произвеждане. Тепърва следствието ще открива дали лидерката на колата е паднала несъзнателно в язовира или съзнателно е натиснала педала на газта.
Ще бъдат разпитани очевидци и ще се направи автотехническа експертиза.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР