56-годишният Росен Ангелов е главният заподозрян за шесторното убийство в

...
56-годишният Росен Ангелов е главният заподозрян за шесторното убийство в
Коментари Харесай

МВР обяви главния заподозрян за бруталното убийство в Нови Искър


56-годишният Росен Ангелов е основният обвинен за шесторното ликвидиране в Нови Искър. Има няколко неофициални версии за касапницата. Укриване на Данък добавена стойност и ликвидиране от ревнивост са основните. Трета версия е, че Неделчо е претърпял ПТП с различен мъж, след което другият мъж е направил убийството.
Причината за убийството е скорошно сдърпване сред него и убитият татко, при което те са се засекли с колите и е зародил скандал сред двамата, който е бил подклаждан от Кети. Младият мъж не е издържал и е счупил стъклото на БМВ- то, след което е бил БИТ от мъжа й. Това мощно го е унижило, а подиграващата му се Кети го е довела до ръба. Планирал е убийството не повече от три дни. Извел е дамата принудително от къщата, а не я е умъртвил на място с цел да може да я гледа по какъв начин се е гърчи душевен, връщайки си го за гаврите й, когато е ял пердах от мъжа й. Най-вероятно този млад мъж е забегнал в Гърция, където е обитавал и преди, написа Блиц.
Майката на убития Боби е уверена, че основни обекти са били Кети и мъжа й, а сина й и другите деца са станали просто почтени жертви на бруталното ликвидиране.
"Бях се схванала с Боби да се чуем на Нова година и познайте... повече не си подвигна телефона ", разяснява майката пред Българска национална телевизия. Той е трябвало да бъде зрелостник тази година.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР