56-годишният холивудски актьор Ръсел Кроу, който през по-голямата част от

...
56-годишният холивудски актьор Ръсел Кроу, който през по-голямата част от
Коментари Харесай

Ръсел Кроу - надебелял и побелял, но с младо гадже

56-годишният холивудски артист Ръсел Кроу, който през по-голямата част от живота си живее в Австралия, бе сниман с 26-годишната си нова обичана на тенис корт в Сидни. Холивудската звезда наподобява съвсем неузнаваемо до младата си другарка Бритни Терио. Той е с съвсем 40 кг ненужно тегло и посивяла коса, хваната на опашка, написа Дарик.

Ръсел натрупа доста килограми откогато изигра емблематичния мускулест римски военачалник в известния филм „ Гладиатор “. Последните му фотоси са доста разнообразни от тези дни при започване на 2000-та.

Публикация, споделена от (@iqmovie) на Окт 13, 2020 в 3:04 PDT

Актьорът е сниман седнал на скамейка на тенис корта с черна тениска и черни къси панталони, а с изключение на с наднорменото тегло, той е неразпознаваем и поради сивата си брада и дългата сива коса, завързана на опашка. Кроу е с очила и комфортни маратонки, а по-късно става от пейката и прегръща мощно обичаната си. Бритни от своя страна е с доста къса спортна пола, която акцентира секси краката ѝ.

Красивата русокоска постоянно тренира, а Ръсел очевидно се пробва да си върне остарялото тяло около нея.

Кроу изпълня за ролята в последния си филм " Ненормален ", който се появи в края на юли тази година и в който той играе полудял разузнавач. На него не са му непознати сходни актьорски трансформации, само че тази към момента е една от най-радикалните. Кроу играе фанатик във кино лентата и с цел да наподобява допустимо най-убедително, режисьорът Дерик Борте го помолил да промени структурата си, тъй че артистът доста „ се закръглил “. За разлика от усилените тренировки за ролята в „ Гладиатор “, в този момент единствената му задача била не да спортува, а да яде каквото си желае.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР