54-годишният петричанин Васил Василев, който рани с нож жената, с

...
54-годишният петричанин Васил Василев, който рани с нож жената, с
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ на инвалида Васил, клал жена си в Петрич

54-годишният петричанин Васил Василев, който рани с нож дамата, с която живее на фамилни начала, влезе в Окръжен съд Благоевград, където през днешния ден ще бъде гледна мярката му за неотклонение.

Василев е трудноподвижен и едвам бе качен в залата, където заседава правосъдния състав. Той е с инсулт и парализирана лява страна, доста повреден, само че това не попречи на прокуратурата да го задържи и внесе искане в съда, написа struma.com.

Василев е лежал 12 години в пандиза за същото закононарушение.

Припомняме, че Васил Василев наръга жена си Невена Тегова на няколко места, след фамилен скандал за апартамент, който Невена упорствала той да й трансферира. В събота още веднъж се скарали и се разигра кървавата фамилна драма.

За благополучие, лекарите в Сандански избавиха живота на Невена и през днешния ден тя е добре, заплахата за живота и е минала, възвръща се в болница, само че Васил е с повдигнато обвиняване за опит за ликвидиране.

В правосъдна зала отбраната му изиска назначение на здравна експертиза, която да отговори на въпросите дали престоят в ареста няма да утежни в допълнение така и така неприятното му здравословно положение.

Мъжът е претърпял инсулт и инфаркт през 2018 година, има частична пареза на лявата половината тялото. Освен това е с 3 байпаса и заменена клапа на сърцето.

С тези претекстове отбраната му настоя за експертно мнение дали Васил може да обитава в ареста. Думата бе дадена и на упрекнатият в опит за ликвидиране Василев, а той вместо страдание за постъпката си, се оплака от зной и болки в гърдите: "В момента не мога да вдишвам, ребрата ме болят.

Падна ми кръвното... " съобщи той пред арбитър Т. Андонова.

Съдът почете настояването и назначи експертиза, до правенето на която 54-годишният Васил остава в следствения арест.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР