53-годишният добричлия Михаил Михайлов, загинал в катастрофата до горнооряховското село

...
53-годишният добричлия Михаил Михайлов, загинал в катастрофата до горнооряховското село
Коментари Харесай

Загинал в автобуса край Търново загубил дъщеря също в катастрофа

53-годишният добричлия Михаил Михайлов, умрял в злополуката до горнооряховското село Козаревец на 22 март, оставя жена и наследник на 5 години.

Голяма покруса е белязала живота му преди към 15 години – мъжът е изгубил тогава 7-годишната си дъщеричка, също в злополука, до варненското с. Любен Каравелово, написа pronewsdobrich.bg.

Михаил имал къща в Добрич, която самичък построил. Имал единствено майка, татко му починал млад, а братя и сестри няма. Семейството му – втората му жена и синът им, живеят във Варна.

„ Беше неповторим човек. Приятели сме, цялата махала го почита “, показа Светозар Митев, комшия на умрелия.

„ Такъв добър човек като него няма. Помагаше на всеки, имаше златни ръце. Той е ел. механик, на доста места е работил. За него няма да чуете неприятна дума, в днешно време хората като него са необичайност. Работохолик беше до дъно – единствено работа, работа и работа.

Когото и да попитате, единствено хубави думи ще чуете за него. Загуби си дъщеричката в злополука преди 14-15 години, огромна покруса беше “, споделя Светозар.

Мишо се качил на рейса на ЕТАП във Велико Търново – бил там по работа. Една от оживелите пътнички в рейса – Билгюл Харунова, е трябвало да бъде на мястото в рейса, на което е седял умрелият Михаил.

Виждайки, че мъжът е заел мястото ѝ тя сяда на друга, задна седалка и това я избавя. Това е младата жена, помогнала на две девойки да излязат от разрушения рейс.

„ Според мен надали някой от водачите е задремал в 23.30 часа, по-скоро едно от двете транспортни средства е поднесло на пътя “, гадае Светозар. Той и брат му – близки другари на Мишо, още не могат да повярват, че него го няма.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР