52-годишна британка разбра, че страда от смъртоносна болест благодарение на

...
52-годишна британка разбра, че страда от смъртоносна болест благодарение на
Коментари Харесай

Редовният секс спаси жена от сигурна смърт


52-годишна британка разбра, че страда от смъртоносна болест с помощта на дейния полов живот, който води със брачна половинка си, написа Daily Star, представен от БЛИЦ.

Тина Грей споделя, че с мъжа си станали много близки след началото на менопаузата. Интимните им връзки се подобрили и почнали да вършат постоянен секс.

Именно вниманието към тялото на мъжа ѝ ѝ помогнало да научи в точния момент, че има рак на гърдата и да избави живота си.

Една вечер, до момента в който гледала телевизия, Тина прокарала ръка по гърдите си и усетила нещо като бучка в лявата. Тя се уплашила доста и помолила брачна половинка си да ревизира дали вижда нещо извънредно. Той удостоверил опасенията ѝ и Грей незабавно си записала час за обзор.



" Веднага щом Дез усети бучката, разбра, че нещо не е наред. Доверих се на преценката му и отидох на доктор. В края на краищата, кой би бил по-запознат с гърдите ми от брачна половинка ми? ", показва тя.

" Заедно сме отдавна и познавам добре тялото на Тина. Усетих, че в гърдите ѝ има нещо необичайно и взехме решение, че би трябвало да го проверим ", прибавя брачният партньор ѝ.

" Беше ужасно, незнайното беше плашещо ", признава Тина.

Оказало се, че британката е развила двустранен рак на гърдата. Скоро Грей претърпяла интервенция и туморът, който растял в нея, бил отхвърлен. Навременната диагностика не разрешил на рака да се популяризира в други органи и в този момент животът на дамата е отвън заплаха.

" През октомври с Дез отпразнувахме 20-ата годишнина от сватбата си и в този момент просто желая да се бракосъчетавам за него още веднъж и още веднъж. Просто желая да му покажа какъв брой доста го обичам ", споделя Грей. /jenata.blitz.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР