51-годишната Юлия Жабъйко наскоро за първи път станала майка, при

...
51-годишната Юлия Жабъйко наскоро за първи път станала майка, при
Коментари Харесай

Удивително! На 51 години тя родила тризнаци

51-годишната Юлия Жабъйко неотдавна за първи път станала майка, освен това на три момчета. Сега в своя роден Владивосток дамата е същинска звезда.

Лекарите считат, че да се роди на такава възраст е резултат от прелестното здраве на дамата и грамотното водене на бременността от експерти.

Медицината от дълго време е с много крачки напред и през днешния ден постоянно могат да се прочетат вести за това, че някъде стават майкки даже на 70 години. Но за страна от някогашния Съюз на съветските социалистически републики сходно нещо е в действителност феномен.

22 дни по-късно новоизпечената майка и трите ангелчета в безусловно здраве били изписани от перинаталния център.

Щастливата Юлия споделя, че от дълго време желала да стане майка, само че желанието й не се извършва. Едва след срещата със своя мъж Евгени тя схванала, че не би трябвало да се отхвърля.

И чудото се случило!

 майка-целува-бебето-си

Юлия се срещнала с бъдещия си мъж в интернет през 2011 година. Наскоро организирали и женитба. Родителите не се плашат от тройното количество пелени, тъй като от дълго време мечтаят за деца. Роднините и сътрудниците се стремят по всякакъв начин да оказват помощ на новите родители: изпращат пелени и облекла.

Юлияи Евгени живеят в двустайно жилище, места за три креватчета, естествено, няма, само че родителите не се разстройват. Те са уверени, че могат да отгледат децата. Юлия работи като шеф в синоптичния център „ Цунами “, а Евгени е учител в техническия университет.

Потребителите в интернет реагирали спорно: някои пожелават здраве, други са озадачени какво ще се случи с децата, въпреки всичко родителите не са доста млади…

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР