51-годишната Гуинет Палтроу неотдавна беше гост на срещата на върха

...
51-годишната Гуинет Палтроу неотдавна беше гост на срещата на върха
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу: Да си мащеха е изпитание

51-годишната Гуинет Палтроу наскоро беше посетител на срещата на върха Visionary Women по случай Международния ден на дамата.


Основателката на Goop попита някогашния дипломат на Съединени американски щати на Бахамските острови по какъв начин съумява да бъде " мащеха на две прелестни деца - Тони и Сара ". След като отговори, самата звезда също призна, че не ѝ е било елементарно да одобри статута си на мащеха и да свикне с това, че няма " лични деца ". " Това в действителност е мъчно пътешестване. Но аз обичам да приказвам за него, тъй като това е едно от най-големите ми човешки достижения. И нямаше да мога да израсна като персона, в случай че не бяха комплицираните ми връзки с доведените ми деца, а в този момент те са като семейство за мен ", разкрива Гуинет.

Палтроу има две деца от някогашния си брачен партньор Крис Мартин (дъщеря Епъл и наследник Моузес), а също така отглежда и децата на режисьора и съавтор на American Horror Story Брад Фалчък - Изабела, 19 година, и Броуди, 17 година Палтроу и Фалчък се ожениха през 2018 година

" Ако започнете да отглеждате приемни деца, би трябвало безусловно да се превърнете в слънце - просто да давате, без да очаквате нищо в подмяна. Благодарение на Изабела и Броуди се научих да грея като слънце и в никакъв случай да не си върша сметки ", прибавя тя.

На 7 март стана ясно, че Гуинет Палтроу е дала благословията си за брак сред някогашния си брачен партньор Крис Мартин и любовницата му Дакота Джонсън. Звездата от " Петдесет нюанса сиво " и 47-годишният фронтмен на групата Coldplay са дружно от 2017 г./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР