50-те години на миналия век не помнят по-голяма звезда от

...
50-те години на миналия век не помнят по-голяма звезда от
Коментари Харесай

Тайният живот на Мерилин Монро, Bulgaria ON AIR и какви семейни тайни е криела звездата

50-те години на предишния век не помнят по-голяма звезда от Мерилин Монро. Актрисата е одобрявана за най-красивата жена в света, а към личността ѝ е цялостно с забавни и вълнуващи истории.

Доста се знае за Мерлин, кариерата ѝ в Холивуд и връзките ѝ с мъжете. Но същото не може да се каже и за персоналния ѝ живот. Ето там има много незнайни.

Минисериалът " Тайният живот на Мерилин Монро " (2015 г.) се опита най-малко малко да ни запознае с компликациите, през които е минала актрисата.

Двете елементи са основани на едноименния бестселър на Дж. Ранди Тараборрели и ни разкриват повече за комплицираните връзки в фамилията на Норма Джийн (Кели Гарнър), както е рожденото ѝ име.

Детството на Мерлин не е от най-щастливите, тъй като Гладис (Сюзън Сарандън), майката на Монро, страда от параноидна шизофрения и през по-голямата част от детството на щерка си е затворена в лечебни заведения.

Всичко това кара самата актриса да изпитва смесени усеща към майка си - от любов през ненавист, та чак до желанието да ѝ помогне. Нещо, което не е известно на необятната общност, на която е казано просто, че Гладис е мъртва.

" Тайният живот на Мерилин Монро " насочва вниманието и към други две значими фигури в живота на холивудската звезда - приемната ѝ майка и законния ѝ аставник.

Но минисериалът разкрива и тъмната страна на Монро, която тя не всеки път може да управлява. Голяма част от живота си Мерлин прекарва в боязън, че може да е наследила психологичните болести на майка си, което води до известни проблеми.

" Тайният живот на Мерилин Монро " има 13 номинации за влиятелни награди, като три от тях са за Primetime Emmy. Двете серии на минисериала ще гледаме този уикенд, 25 и 26 април, от 20:30 ч. по Bulgaria ON AIR. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР