5 най-добри макробиотични компреса помагат при различни поводи, включително настинка

...
5 най-добри макробиотични компреса помагат при различни поводи, включително настинка
Коментари Харесай

5 най-добри макробиотични компреса

5 най-хубави макробиотични компреса оказват помощ при разнообразни мотиви, в това число простуда и грип. Така че в разгара на грипния сезон, може да е потребно за вас да се запознаете с тях, а за какво не и да употребявате някой. Те са лесни за подготвяне и потвърдено ефикасни.

Вижте 5 най-хубави макробиотични компреса.

1.Компрес с тофу

Той е по-ефективен от леда при нараснала температура. Изцедете водата от тофуто, начукайте го, по-късно прибавете 10-20% брашно и 5% настърган джинджифил (според количеството тофу). Смесете съставките и нанесете непосредствено върху кожата. Компресът би трябвало да се сменя на всеки 2-3 часа или по-често, в случай че стартира доста да пари.

2.Компрес от корен на лотос

Изтегля застоялата слуз от синусите, гърлото и бронхите. Смесете свеж настърган корен от лотос с 10-15% брашно и 5% настърган свеж джинджифил (според количеството на корена от лотос). Покрийте със сместа към 1 см пълен пласт на памучен плат и нанесете непосредствено върху кожата. Оставете за няколко часа или през нощта, и повторете процедурата всеки ден в продължение на няколко дни.

Преди да употребявате компреса, можете да приложите компрес от джинджифил, с цел да стимулирате циркулацията на течности и да раздвижите слузта в третираната зона.

3.Компрес от горчица

Стимулира кръвообращението и циркулацията на телесните течности, облекчава застойните процеси в тялото. Добавете гореща вода към суха горчица на прахуляк и разбъркайте добре. Разстелете сместа върху хартия и притиснете сред две плътни памучни кърпи. Нанесете този „ сандвич “ върху кожата, оставете, до момента в който тя се зачерви и затопли, след което го отстранете. Махнете остатъците от синапения компрес от кожата с забрадка.

4.Джинджифилов компрес

Стимулира кръвообращението и циркулацията на течности в тялото; оказва помощ за разтваряне на застояли токсични субстанции, кисти, тумори и други Поставете шепа настърган джинджифил в тензух и изстискайте сока от него в тенджера, съдържаща към 4 литра вода, съвсем доведена до шупване: в случай че кипнете водата, силата на джинджифила ще изчезне.

Потопете кърпата в джинджифилова вода (за предпочитане е тя да бъде 100% памук), изстискайте я деликатно и я поставете доста гореща непосредствено върху зоната, която третирате. Слагайте още веднъж намокрената забрадка на всеки 2-3 минути, до момента в който кожата се зачерви.

Съвет за онкоболни: Компресът с джинджифил би трябвало да се подготвя както нормално. Въпреки това, би трябвало да се ползва единствено за малко време (максимум 3-5 минути), с цел да се задейства циркулацията в засегнатата област, и незабавно последвано от лейкопласт от картофи таро или елементарни картофи.

Ако джинджифиловият компрес се ползва постоянно за дълго време, тогава може да се подтиква растежът на раков израстък.

5.Картофен компрес (алби)

Често се употребява след компреса с джинджифил за събиране на застоялите токсични субстанции и отстраняването им от тялото. Картофите се обелват и настъргват. Смесете с 5% настърган свеж джинджифил (спрямо количеството на картофите). Разстелете сместа на пласт с дебелина 1,2 см върху прясна памучна забрадка и нанесете страната с картофите непосредствено върху кожата. Сменяйте на всеки четири часа.

Обикновено можете да намерите този вид картофи (таро или алби) в множеството огромни градове в Съединени американски щати и Канада – в китайски, арменски и пуерторикански зеленчукови магазини или за естествени храни. Кората на тези зеленчуци е кафява и покрита с власинки. Картофът таро пораства на Хавайските острови и на Изток. По-малките картофи таро са най-ефективни за подготвяне на лапата.

Ако нямате този вид картофи, може да ги замените с елементарни картофи. Въпреки, че не са толкоз ефикасни като таро, те въпреки всичко може да бъдат потребни.

В случай на рак този компрес е в положение да извлече токсините от тялото; той е изключително ефикасен при елиминирането на въглехидрати и други минерали, които постоянно се срещат в туморите.

Ако при премахването на компреса светлооцветената примес стане тъмна или кафява, или секторът от кожата, върху който е прибавен компресът, също потъмнее, тогава тази смяна също демонстрира, че се отделят непотребни въглехидрати и други детайли през кожата. Това лекуване последователно ще понижи размера на тумора.

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР