5,2-инчов дисплей, изискано метално тяло и мощен хардуер за гладко

...
5,2-инчов дисплей, изискано метално тяло и мощен хардуер за гладко
Коментари Харесай

Vernee M5 – елегантен 4G смартфон, с оптимален екран

5,2-инчов екран, изтънчено железно тяло и мощен хардуер за безпрепятствено потребителско преживяване



Изборът на смарт телефон стана мъчно занятие при голямото многообразие от устройства на пазара в необятен ценови диапазон. Дали да бъде фаблет с 6-инчов екран, какъв брой вградена памет е нужна и редица други въпроси си слагат купувачите, като несъмнено, най-после си споделя тежката думата и факторът цена.

Днес ще ви представим едно устройство – Vernee M5, което като че ли има най-оптималния формат за смарт телефон – нито дребен, нито прекомерно огромен, тъй че може да се употребява комфортно с една ръка. Същевременно, този модел, предлаган от световния онлайн магазина Tomtop, има моден и грациозен дизайн, а параметрите му са отлични за цена за към 124 $ (без транспортните разходи).   



С железно, фино единствено 6,9 мм тяло, фина текстура и заоблени краища, Vernee M5 пасва идеално в ръката, а боравеното с него е наслаждение. Смартфонът дава удобен 5,2-инчов мултитъч екран с резолюция HD 720×1280 пиксела и 2,5D извивка – за доста хора евентуално това е най-предпочитания като размер екран, тъй като ще могат да употребяват устройството си с една ръка, като в същото време имат задоволително огромна екранна повърхност.



Vernee M5 е безукорен и във връзка с продуктивността. Комбинацията от осемядрен процесор MTK6750 на тактова периодичност 1,5GHz, графичен блок ARM Mali-T860 GPU, 4GB оперативна памет и 64GB непрекъсната флаш памет подсигурява безпрепятствено възпроизвеждане на видео, игри, музика, работа и развлечение с Android приложения и наличие от интернет.



Бързият достъп до мрежата е гарантиран от поддръжката на 4G връзки и безжичния Wi-Fi модул по стандарта 802.11b/g/n. Ако пък вградената памет не доближава, можете да я разширите с microSD карти памет с потенциал до 128GB. Предвидени са също наложителният за всеки актуален смарт телефон безжичен Bluetooth 4.0 модул за връзка със съвместими устройства и GPS правоприемник за навигация и услуги.



За хващане на запаметяващите се моменти от ежедневието Vernee M5 дава две камери – съществена с резолюция 13MP и бърза технология за фокусиране (само 0,3 сек.) и предна 8.0MP камера за селфи с спомагателен резултат за хубост. За сигурността се грижи датчикът на пръстов отпечатък, ситуиран откъм гърба под главната камера, който разпознава потребителя и отключва телефона единствено саво 0,1 сек.



Vernee M5 се зарежда от батерия с потенциал 3300 мАч, която в комбиниране с ниската консумация на сила от страна на процесора, обезпечава дълго време за самостоятелна работа, което, несъмнено, зависи от интензивността на потребление и приложенията, само че в стендбай режим устройството остава на линия в продължение на 10 дни. Смартфонът има два слота за сим карти, които са налични без събаряне на задния похлупак, порт mirco USB 2.0 за зареждане и продан на данни с компютър и общоприетоо 3,5-мм гнездо за слушалки.



Базираната на Android 7.0 платформа смарт телефона прибавя разширена функционалност към общоприетата Оценка за съвместимост и, несъмнено, предлага цялостен достъп до онлайн каталога Гугъл Play Store. Vernee M5 се предлага сега за $122,99 с доставка от Германия, която прибавя още $10,71 към цената. Устройството има размери 14,73х7,26х0,69 см и тежи към 145 грама, а комплектът включва още захранваща адаптер, USB кабел, игла за сим слота и управление за потребителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР