47-годишният мъж, които уби 4-годишното момче на жената, с която

...
47-годишният мъж, които уби 4-годишното момче на жената, с която
Коментари Харесай

Последни данни за пастрока, който преби до смърт 4-годишно дете. Майката още бере душа

47-годишният мъж, които умъртви 4-годишното момче на дамата, с която живее, остава в ареста. Това реши Хасковският областен съд.

Жестоко закононарушение е осъществено на 24 т.м. в хасковския кв. „ Република “. Задържаният е от Чирпан, той е осъждан, а съгласно осведомени вечерта, когато било осъществено убийството, е бил дрогиран. Детето е било пребито до гибел, в болница е майката, предава Марица.

Ако бъде приет за отговорен в убийството на детето, той ще отиде в пандиза за 15 до 20 години.

Съдебният състав е взел под внимание, че в материалите по досъдебното произвеждане е налице обосновано съмнение, че обвиненият е направил закононарушението, за което е притеглен към наказателна отговорност. Съдът намира, че е налице и втората причина – повишена заплаха обвиненият да се укрие и да извърши закононарушение, защото закононарушението е осъществено при изискванията на рисков рецидив. Обвиняемият Г.М. е с обременено правосъдно минало и предстоят осъществяване на огромен брой дейности по следствието, по времето на които, следва да се подсигурява наличието на и присъединяване на обвинения в идния развой.

С оглед на тези съображения съдът одобри, че настояването е основателно и взе мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Г.З.М.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР