46-годишният Емилиян Б. от Кюстендил, добил скандална известност след като

...
46-годишният Емилиян Б. от Кюстендил, добил скандална известност след като
Коментари Харесай

Рецидивист, убил съпругата си с чук за пържоли, отвлече двете си деца

46-годишният Емилиян Б. от Кюстендил, добил скандална популярност откакто премаза черепа на брачната половинка си с чук за пържоли и я умъртви преди доста години, още веднъж се прояви.
Той е взел двете си деца от новата си брачна половинка в Гоце Делчев на 4-ти януари и до през вчерашния ден на обед от 5-годишната му щерка и 14-годишния му наследник нямаше диря, нито бащата, нито децата отговаряли на повикванията и, написа struma.com.
Децата са оповестени с депеша за общодържавно търсене, след сигнал на майката, изпаднала в потрес. Полицията е била вдигната на крайник и по искане на сътрудниците им от Гоце Делчев, като кюстендилските служители на реда ревизирали дома на Емилиян, където разкрили братчето и сестричето и ги върнали на уплашената им майка в Гоце Делчев.
Така казусът с "отвличането " приключи с добър край. Бащата Емилиян се оправдал пред служителите на реда, че не вдигал телефона на майката на децата си, защото му била паднала батерията.
Припомняме, че Емилиян излезе от пандиза през 2011 година, където излежа присъдата си за убийството на първата си брачна половинка. Бе наказан на 19 години, само че след това присъдата му бе понижена на 6 години.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР