44-годишният Ненко Узунов загина в катастрофа вчера по обяд. Инцидентът

...
44-годишният Ненко Узунов загина в катастрофа вчера по обяд. Инцидентът
Коментари Харесай

Трагедия! 44-годишният Ненко загина в катастрофа край Созопол. Любимата му разплака мрежата

44-годишният Ненко Узунов почина в злополука през вчерашния ден по обяд. Инцидентът е станал към 11.55 часа в пътния сектор сред къмпинг “Златна рибка ” и комплекс “Санта Марина ”. Причината е придвижване с несъобразена с пътните условия скорост – мокра пътна настилка. При нахлуване в десен завой и загуба на надзор, Ненко аварирал независимо, блъскайки се в крайпътния бордюр и излизайки отвън пътното платно, с лек автомобил “Мазда 2 ”, предава Флагман.

Ненко потърпевш тежко, той е превозен за оказване на здравна помощ в УМБАЛ – Бургас, само че по пътя умрял в колата за спешна помощ.

44-годишният мъж живеел в Созопол с приятелката си, само че всеки ден пътувал до Китен, където бил нает за складов служащ.

Приятелката на Ненко – Мирослава, разплака мрежата с посланието, с което се сбогува с него:

„ Това е той, по-добрата половина от мен. Това е индивидът, който ме научи да обичам чисто и по детски, единствено че дали ориста, или Господ реши да ми го прибере доста по-рано, в сравнение с трябваше. Душата ми кърви, сърцето ме боли, нямам сили и думи, с които да изкажа болката от загубата на най-красивия, добър и обичан и обичащ мъж. Чакам те у дома, а теб те няма………..очаквам те да се прибереш и да ми кажеш….. “Здравей, обич моя. ОБИЧАМ ТЕ “, само че ти в никакъв случай няма да се върнеш. Спи умерено, мое обичано и незабравимо момче. Обичам те от тук до безкрая и назад “, написа Мирослава.

Погребението на Ненко е през днешния ден в 12,30 часа в църквата „ Свети Георги “ в Созопол.

Искрени съболезнования към околните и приятелите на Ненко.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР