43-годишният Кание Уест е в романтична връзка с 35-годишния руски

...
43-годишният Кание Уест е в романтична връзка с 35-годишния руски
Коментари Харесай

Най-одумваната нова тайна връзка

43-годишният Кание Уест е в сантиментална връзка с 35-годишния съветски модел Ирина Шейк, написа Daily Mail, като се базира на уеб страницата за звезди DeuxMoi. Как се е стигнало до това разобличаване не е известно, само че е реалност, че уеб сайтът разгласява вести за звезди на база информация от Instagram.

Потребител в формалния акаунт на DeuxMoi в Instagram, който е последван от 952 хиляди души, твърди, че моделът и музикантът в действителност се срещат. Малцина обаче поддържат това изказване.

Звездите се познават от повече от 10 години. През 2010 година Кание дружно с американския рап реализатор Dwele (истинско име - Andvele Gardner), пуснаха видео към песента Power. Във видеото музикантът е изобразен като гръцки господ, заобиколен от красиви дами - всяка от тях играе ролята на " вълшебно създание ". Във видеото вземат участие американският модел Джесика Уайт, афро-американският модел албинос Диандра Форест и други. Е, звездата на видеото е Ирина Шейк, която седи по средата под формата на ангел.



След това през 2010 година Кание пусна парчето Christian Dior Denim Flow. В текста са изброени моделите, с които Уест би желал да има сантиментална връзка. Шейк, несъмнено, също участва в този лист.

" Искам да видя Ирина Шейк до Дауцен (Дауцен Крус е холандски супермодел) ", се споделя в текста.

През 2012 година Ирина излезе на стилния подиум на ревюто на есенно-зимната сбирка на марката Кание Уест Yeezy в Париж. Но колкото и рапърът да искаше да види рускинята до себе си, тя беше заета.

От 2010 до 2014 година Ирина се среща с португалския футболист Кристиано Роналдо.

Любопитното е, че се допуска, че една година преди да се срещне с Шейк, Роналдо е имал къса сантиментална връзка с Ким Кардашиян - пресата написа, че са били виждани да се целуват в Мадрид в един от почивните дни.

Отдавна обаче нищо не се написа публично за персоналния живот на Ирина Шейк. През 2014 година тя стартира да се среща с американския артист Брадли Купър. Три години по-късно се роди първородната им щерка Лея. През май 2019 година стана известно, че са се разделили след слуховете, че Купър е почнал спекулация с Лейди Гага около фотосите на " Роди се звезда ". И двамата отхвърлиха изказванията. Какво тъкмо е предизвикало раздялата е незнайно, само че звездите са съумели да останат в положителни връзки. Те отглеждат щерка си дружно и постоянно се появяват с нея по улиците на Ню Йорк.

Проблемите в връзките на Кание Уест с някогашната му Ким Кардашиян пък започнаха предишното лято. По време на президентската конкуренция в Съединени американски щати Кание Уест, който се кандидатира, съобщи, че брачната половинка му е желала да направи аборт, когато е била бременна с щерка им Норт. Той назова майката на Кардашиян - Крис Дженър, тиранин. През февруари 2021 година Ким подаде молба за бракоразвод. Сега юристите приготвят документи и уреждат зародилите финансови и имуществени проблеми.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР