43-годишен мъж от Суворово, обвиняем за причинени леки телесни повреди

...
43-годишен мъж от Суворово, обвиняем за причинени леки телесни повреди
Коментари Харесай

Мъж от Суворово нанесе побой над жената, с която живее

43-годишен мъж от Суворово, обвинен за породени леки телесни повреди на дамата, с която съжителства, в изискванията на домашно принуждение, е арестуван под стража, оповестяват от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна.

Съдът почете като основателно настояването на наблюдаващия случая прокурор от Териториално поделение - Девня на Районна прокуратура – Варна и остави в ареста мъжа, който е притеглен към наказателна отговорност за закононарушението.

Той е прочут на органите на реда, като против него има висящо наказателно произвеждане за същото действие, осъществено по отношение на същата жена.

На 19 март, към 01:15 часа, на ЕЕН 112 постъпва сигнал за жена, станала жертва на домашно принуждение. На място е открито, че потърпевшата има голям брой контузии по тялото и главата, отведена е неотложно в болнично заведение.

В хода на работата по случая станало ясно, че мъжът, с който дамата живее на фамилни начала от няколко години, ѝ е нанесъл побой.

Насилникът е притеглен към наказателна отговорност и арестуван за период до 72 часа с оглед довеждането му пред съда за установяване на мярка за неотклонение. От през днешния ден мъжът е арестуван под стража.

Определението на съда предстои на обжалване пред Окръжен съд - Варна.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР