41-годишният Ангел Георгиев, който е обвинен за убийството на 47-годишния

...
41-годишният Ангел Георгиев, който е обвинен за убийството на 47-годишния
Коментари Харесай

Вкараха с белезници в съда Ангел, обвинен за убийството на Огнян в Милево

41-годишният Ангел Георгиев, който е упрекнат за убийството на 47-годишния Огнян Йорданов в Милево, бе доведен в белезници в съда в Пловдив преди минути, съобщи кореспондент на TrafficNews. Днес правосъден състав ще гледа настояването на Окръжна прокуратура-Пловдив за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Ангел.
Прочетете още
В последния миг в правосъдна зала Георгиев, който по първична информация е служител на реда, пенсионирал се преди два месеца, настоя служебният му юрист Васил Попов да бъде заменен с юрист Евгени Костадинов. Прокурор в производството за мярката е Георги Пенев.

Поради промяната на бранителя, делото бе преместено в 14:30, с цел да се даде пролонгация на Костадинов да се запознае с материалите по делото.

Георгиев е привлечен  като обвинен за това, че на 04 септември 2022 година в село Милево, област Пловдив, съзнателно е умъртвил 47-годишния Огнян Йорданов - закононарушение по член 115 от Наказателния кодекс. Припомняме, че жертвата, обвинения и още четирима души са чествали след събор в селото в дома на Ангел. Купонът бил гарниран с големи количества алкохол.

Тялото на Огнян бе намерено захвърлено в кошове на игрище наоколо до къщата на Ангел. По-късно за закононарушението бяха задържани петима, само че единствено Ангел е с повдигнати обвинявания на този стадий.

Повече за кървавото закононарушение, четете тук:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР