41-годишен шофьор се вряза с автомобила си във вендинг машина

...
41-годишен шофьор се вряза с автомобила си във вендинг машина
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 12 ноември

41-годишен водач се вряза с автомобила си във вендинг машина и хладилна витрина на бул. във Варна. Това оповестиха от пресцентъра на полицията. Произшествието е станало в събота следобяд наоколо до Икономическия университет и автобусна спирка " Академията ". За благополучие при случая няма потърпевши хора.

Първото съвещание на новия Общински съвет ще бъде намерено с полагането на клетва от новоизбраните 51 общински съветници, от новия кмет на община Варна Благомир Коцев, от районните кметове, както и от кметовете на кметства. Тържественото съвещание ще се организира на 13 ноември (понеделник) от 14:00 часа в зала „ Пленарна “ на Община Варна

Увеличават се случаите на остри респираторни болести (ОРЗ) във Варна и региона. Това демонстрират данните на Регионалната здравна ревизия (РЗИ) за интервала 3 - 9 ноември. През актуалната седмица са регистрирани 447 болни против 391 от миналата седмица.

Най-много са заболелите сред 5 и 14 години - 170

ФК " Спартак " (Варна) позволи загуба при гостуването си на " Спартак " (Плевен) в 17-ия кръг на Втора лига. Домакините се постановиха с 2:1 с голове в 25-ата и 38-ата мин. Ахмедов върна попадение за соколите в 40-ата мин с 10-ия си турнирен гол за сезона.

22 600 лв. бяха събрани на благотворителния шампионат по минифутбол " Да помогнем на Павел ", който се организира на терените на Спортен комплекс " Спартак " във Варна.42-годишният мъж се бори с тежкото заболяване Сарком на Юинг - рак на костите.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР