41-годишен криминално проявен мъж и неправоспособен водач от Бургас е

...
41-годишен криминално проявен мъж и неправоспособен водач от Бургас е
Коментари Харесай

Задържаха криминално проявен след преследване и ексцесии в Бургаско

41-годишен престъпно проявен мъж и недееспособен лидер от Бургас е арестуван след гонене с полицията, при което блъснал един от служебните коли, оповестиха от ОДМВР - Бургас. Случаят е от вечерта на 21 март.

Полицейски чиновници, патрулиращи в региона на пътя Бургас – Средец, подават сигнал за прекъсване на лек автомобил Audi A3 с варненска регистрация, чийто лидер не се съобразил с разпореждането и траял придвижването си. Към мястото са били изпратени два автомобила на бургаската жандармерия, намиращи се на територията на Районно ръководство – Средец.

След пътната детелина в посока цех " Промет стийл " - село Дебелт, Audi-то е било застигнато и изпреварено от автопатрул на Четвърто Районно ръководство - Бургас. В този миг лидерът на лекия автомобил спрял и превключил на задната предавка, удряйки предната част на единия длъжностен автомобил на жандармерията – Volkswagen Tiguan.

Водачът на Audi-то е бил арестуван, като е открито, че това е 41-годишен престъпно проявен бургазлия. При задържането си същият изхвърлил кутийка с осем топчета, съдържащи веществото, наподобяващо метамфетамин. Констатирано било, че Audi-то е с прекъсната регистрация и е благосъстоятелност на 19-годишен мъж от Аксаково.

Бургазлията, който го управлявал бил недееспособен лидер (с отнета шофьорска книжка). Същият е тестван за приложимост на алкохол - дрегерът отчел негативен резултат, само че отказал тестване за приложимост за наркотични субстанции и техните аналози.

От пътния случай са настъпили материални вреди (по първични данни на стойност 600 лв). Размирникът е бил арестуван в Районно ръководство – Средец със заповед за задържане за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР