4-годишно момиченце загина в резултат на обстрел в Алмати, съобщава

...
4-годишно момиченце загина в резултат на обстрел в Алмати, съобщава
Коментари Харесай

Загина 4-годишно момиченце при обстрел в Казахстан ВИДЕО

4-годишно момиченце почина вследствие на обстрел в Алмати, оповестява Tengrinews.kz, базирайки се на омбудсмана по правата на детето Аружан Саин.

Саин сподели, че на 7 януари по улиците на Алмати се е движела кола с четири деца, която е била обстреляна. Момичето е умряло вследствие на изстрелите.

Ден по-рано стана известно за гибелта на 11-годишно дете от огнестрелна рана в Алма Ата по време на безредиците. Пострадал е и 15-годишен младеж.
Свързани вести Арестуваха някогашния министър председател на Казахстан за държавна измяна СНИМКИ В Казахстан става ужасно! Застреляха дете Напрежението не стихва: Казахстан ликвидира 26 "престъпници ", задържа над 3000 СНИМКИ Кървави протести в Казахстан - газта за коли скочила на 46 ст. ВИДЕО Извънредно състояние в Казахстан: Превзеха летище и възпламениха кметство. Ранени са стотици СНИМКИ/ВИДЕО Убитите в Казахстан са десетки, оповестяват за отрязана глава на улицата Банкер стана водач на революцията в Казахстан, прострелват протестиращи Заповед: Казахстан не договаря с терористи, стрелят ги без предупреждение
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР