39-тата международна ветроходна регата Бриз Пролет събира в първи старт

...
39-тата международна ветроходна регата Бриз Пролет събира в първи старт
Коментари Харесай

Ветроходна регата Бриз Пролет открива сезона в детските и олимпийски класове

39-тата интернационална ветроходна регата Бриз Пролет събира в първи старт за сезона детските и олимпийските класове във ветроходството. Състезанието е от 4 до 7 aприл във Варненското езеро в акваторията пред базата на Семеен кодекс " Черно море Бриз ". Форматът на регатата планува провеждането на 12 гонки в 8 класа – Оптимист, Кадет, Лазер 4,7, Лазер Радиал, Лазер Стандарт, Фин, 420 и 470.

Надпреварата е от спортния календар на БФВ и е годна за ранглистите в обособените класове. Организатор е Семеен кодекс " Черно море Бриз " със съдействието и финансовата поддръжка на общината. Събитието е включено в програмата " Варна - Европейски град на спорта “. Очаква се присъединяване да вземат над 120 ветроходци от 15 клуба от България, Румъния и Украйна. До момента са пристигнали тимове от Украйна, които водят подготовка за надпреварата. Главен арбитър е Тодор Иванов, а ръководител на протестната комисия е Цено Кътов.

Програма:
4 април
14 - 18 ч Пристигане на тимовете, настаняване, регистрация и обмер
5 април
8:30 - 10:30 Регистрация и обмер
10:30 Техническа конференция
11:00 Откриване на регатата
12:00 Първи старт за деня
6 април
11 ч Първи старт за деня
7 април
11 ч Първи старт за деня
16 ч Награждаване и закриване на регатата

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР