39-годишният учител по математика от Асеновград Атанас Басмаджиев, който бе

...
39-годишният учител по математика от Асеновград Атанас Басмаджиев, който бе
Коментари Харесай

Потресаващо! Лъснаха чатове с 39-г. учител. Бащата на ученичката: Да се види какво е вършил, да бъде спрян

39-годишният преподавател по математика от Асеновград Атанас Басмаджиев, който бе задържан за интимна връзка с ученичка, е арестуван за 72 часа. Това сподели пред „ Марица “ бащата на момичето, базирайки се на своя информация.

Той даде фотоси от чатове, от които излиза наяве, че някогашният към този момент преподавател от СУ „ Св. св. Кирил и Методий “ в Асеновград не се тормози да приказва за секс с възпитаниците си и да подмята полови подмятания.

„ Доколкото разбрах, от 2017 година този човек показва сходно държание. И никой нищо не е подхванал. Не мога да си обясня за какво. Той би трябвало да бъде спрян и да си получи заслуженото. Имам уверението на проверяващите, че това ще се случи “, показа бащата на ученичката.

48-годишният мъж сподели, че въпросните фотоси са открити от него инцидентно. Става въпрос за група в обществените мрежи, в която си пишат скандалния преподавател и неговите възпитаници до момента в който са на лагер в Приморско.

Скрийншотовете са предоставени и на проверяващите. От тях излиза наяве, че преподавателят обича да приказва за секс, пита девойки дали си имат секс инструктор, предлага на възпитаници да изкарат бързи пари, участвайки в порно продукция. Освен това, учителят се хвали, че е обиколил ред нощни заведения, пита възпитаниците дали желаят ракия.

На имитация на едно от ученичките „ Взехте девойките за мезе “, математикът дава отговор „ Харесал съм ги за асеновградски булки ”.

„ Трябва да се чуе и види какви ги е правил този човек. За да може повече да не посмее “, разяснява още бащата.

Припомняме, че учителят бе арестуван вечерта в четвъртък след подаден сигнал, че имал интимна връзка с 15-годишна ученичка. Преподавателят напуснал няколко месеца преди абсурда.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР