39-годишен собственик на фирма за дърводобив умишлено блъсна и влачи

...
39-годишен собственик на фирма за дърводобив умишлено блъсна и влачи
Коментари Харесай

Нечувано зверство! Известно лице влачи колата на общински съветник, блъсна го и тръгна да го гази

39-годишен притежател на компания за дърводобив съзнателно блъсна и влачи лек автомобил и водача му в центъра на град Антоново. Инцидентът е от неделя заран.
Цяло знамение е, че няма потърпевши. Оказва се, че това не е първата такава демонстрация на дървосекача. Той обаче в никакъв случай не е бил арестуван, макар редицата формирани производства против него.
Блъснатият мъж се оказа общински консултант.
„ Взимам си кафе от автомата, загъвам по улицата и ме застига черен джип. Видях на огледалото, че ме наближава с не доста огромна скорост. И ме удари един-два пъти.
Тегличът се впи в неговата предна част, натисна педала на газта. Опитах се да завия към у дома, само че колата беше неуправляема. Успях да скоча и застанах на платното на центъра. Завъртя джипа към мен и потегли да ме гази, а аз се мушнах сред спрени коли ”, споделя Васил Богословов.
Джипът е ръководен от Вейдат Расимов – локален дървосекач, с който общинския консултант е имал сдърпване и предходен път.
„ На 3 февруари бях атакуван от същото лице с железна щанга и едвам се откачих и оживях. Успях да избягам по някакъв метод ”, споделя Богословов в утринния блок на Нова ТВ.
Той допуска, че експанзията на мъжа е подбудена от активността на Васил като общински консултант.
Проверка сподели, че Расимов има шест производства – за каране на кола с непознати номера, за шофиране без брошура, заличаване на непознато имущество, съден е и за противозаконна сеч.
Наскоро потрошил и колата на някогашната си другарка.
Потърсен за коментар той съобщи: „ Батьо, ти подлудял ли си?! “. След това се чува безочлив смях и добавя: „ Я, си гледайте работата! Карай! Аре…! “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР