''Заявката на Божков на мен ми прозвуча несериозно. ''Да се

...
''Заявката на Божков на мен ми прозвуча несериозно. ''Да се
Коментари Харесай

Асен Йорданов: Биволъ има най-много разследвания за Васил Божков

''Заявката на Божков на мен ми прозвуча несериозно. ''Да се простреляш в крака'' е като че ли това, че ще основава партия. Не мисля, че ще се реализира. Правил съм разбор на всички основни герои на Прехода. Божков е по-особен - индивидуалист, доста обран, съсредоточен в дейностите. Но тази поръчка би трябвало да тормози мощните на деня'', това съобщи в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич, което се се излъчва по ТВ Евроком, издателят на уеб страницата ''Биволъ'' Асен Йорданов.

Според него сделка сред Божков и статуквото в България към този момент е много мъчно осъществимо.

Йорданов разяснява и абсурда към земеделския министър Десислава Танева, обвързван с измамите с евросредства: ''Измамите с европейски средства не ги споделяме, а потвърждаваме в ''Биволъ''. Друг е въпросът до каква степен българските институциите са ефикасни, с цел да глобяват тези измами. Голяма част от тях не се проверяват даже.

''Това е опит да се излезе от необикновен скандал. Ако бяха разкрити тези измами, това трябваше да излезе преди този запис, преди да влязат в извинителен режим. Да кажат какъв брой измами са разкрили, какъв брой пари са икономисали и преразпределили.Това не можем да го кажем ние'', разяснява Асен Йорданов оправданията на Десислава Танева след абсурда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР