''С рокадите в кабинета демонстрирахме, че нямаме никакви зависимости, доказахме,

...
''С рокадите в кабинета демонстрирахме, че нямаме никакви зависимости, доказахме,
Коментари Харесай

Дариткова: Не управляваме с ДПС, групичка протестиращи тероризира всички останали

''С рокадите в кабинета демонстрирахме, че нямаме никакви зависимости, доказахме, че не някой различен управлява обединението. Улицата вика " оставка ", само че нашата отговорност е да изведем страната от коронакризата и икономическата рецесия, както и да не допуснем те да се задълбочат. Без работещ парламент и без работещо държавно управление, това няма по какъв начин да се случи''. Това съобщи Даниела Дариткова, ръководител на парламентарната група на ГЕРБ в 44-ото Народно заседание, в предаването ''Панорама'', което се излъчва в ефира на Българската национална телевизия.

" Спекулация е, че управляваме с Движение за права и свободи. В тези изказвания няма и капка истина. Смяната на четиримата министри потвърждава това. Видяхте и какви законодателни начинания предприехме в последните дни, за образец мога да дам студения запас. Спекулациите пристигнаха не от Бойко Борисов, а от другаде. Премиерът просто разсея тези изказвания. Видяхте по какъв начин се гласоподава на последния избор на съмнение - Движение за права и свободи поддържа БСП'', добави Дариткова.

" Редовните избори са напълно скоро и нашата политическа отговорност не ни разрешава да хвърлим страната в безпорядък. Искаме да подсигуряваме избори, които да не бъдат оспорвани. Не разчитаме, че печелим политически дивиденти. За нас властта в никакъв случай не е била самоцел, подавали сме оставка два пъти. Нашата цел е да не допуснем задълбочаване на здравната рецесия с короновируса, както и на икономическата рецесия. За нас едно служебно държавно управление няма опция да се оправи с тези цели. Работещият парламент е гаранция за демокрацията. Не ни плаши служебното държавното управление, а въздействията на рецесиите върху българските жители. Категорично един длъжностен кабинет не може да реши тези проблеми ", изрази позицията на ГЕРБ тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР