''Няма нищо удивително в последното разследване на Навални. Просто сега

...
''Няма нищо удивително в последното разследване на Навални. Просто сега
Коментари Харесай

Евгений Чупов: Всички твърдения на Путин са предимно фалшиви

''Няма нищо изумително в последното следствие на Навални. Просто в този момент провокира по-голям интерес със спада на равнището на живот в Русия. Това провокира в допълнение протестна активност''. Това съобщи Евгений Чупов - съветски опозиционер, който при започване на годината получи политическо леговище у нас. Той бе посетител в предаването ''Делници'', излъчващо се по телевизия Евроком.

''Нямам съображение да не се поверявам на Навални, тъй като всички негови следствия са писмено потвърдени'', изясни Чупов. Според съветския опозиционер не може да се каже, че това е подправено видео. ''От екипа на Навални са събрани задоволително доказателства и е вложена доста работа'', разяснява той.

''Вие вярно казахте, че съм съветски опозиционер, аз се сблъсках с Центъра за битка с екстремизма и това наложи да желая леговище в Република България, съобщи още Чупов.

''Отдавна не схващам съществено изявленията на Путин, Медведев, Мишустин, тъй като всичките им изказвания са най-вече подправени. Отдавна роднините на тези висши държавни лица живеят в Съединени американски щати и други страни. Твърденията им за патриотизма са лъжа'', добави съветският опозиционер.

Чупов описа, че е бил арестуван няколко пъти от полицията в края на май 2019 година. Държан е над 12 часа в полицейското ръководство, нямал е право на юрист или да се свърже с роднините му и е бил подложен на полицейско принуждение. ''Към мен постъпваха закани от страна на служителите на реда, че ще ми бъдат подхвърляни опиати, което ще докара до доста по-тежко преследване'', добави към описа си Евгений Чупов.

Днес от 14 ч. ще се организира митинг пред съветското посолство в София, като надписът му е: ''Свобода за Навални!''

Организатор на митинга е точно Евгений Чупов.

Целия диалог можете да изгледате във видеото след 1:49:19:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР