38-годишният Иво Карлович може и да няма най-атрактивния стил на

...
38-годишният Иво Карлович може и да няма най-атрактивния стил на
Коментари Харесай

Култовият Карлович отказа участие в Мастърса на младите

38-годишният Иво Карлович може и да няма най-атрактивния жанр на тенис корта, само че за сметка на това е страховит веселяк в своя живот.

Доктор Иво показва това непрекъснато и посредством своя профил в Туитър, където не престава да се майтапи със себе си. Сега хърватинът направи същото, шегувайки се с възрастта си.

На 7 ноември в Милано стартира първото издание на Мастърса на по този начин наречената "Следваща генерация " - най-хубавите тенисисти през годината до 21 години.

Лидер измежду тях е Александър Зверев, който обаче разгласи, че няма да вземе присъединяване в шампионата, с цел да се приготви за същинския Мастърс на осемте най-хубави, който е седмица по-късно в Лондон.

Е, Карлович също реши да се "откаже " от присъединяване в Милано: "Съжалявам да разглася, че няма да мога да вземам участие на финалите на Следващата генерация в Милано тази година поради травма в лявото коляно. Надявам се да се забележим следващата година ", написа майтапчията, който е "само " с към 18 години по-възрастен от участниците в Милано.

Sorry to announce I will not be able to attend Next Gen finals in Milan this year due to injury in my left ankle. Hope to see you next year
— ivo karlovic (@ivokarlovic) October 27, 2017
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР