38-годишната Радослава Балабанова от София, с прякор Радо Мъжа, която

...
38-годишната Радослава Балабанова от София, с прякор Радо Мъжа, която
Коментари Харесай

Радо мъжа е софиянката, обрала автомивка в Бургас

38-годишната Радослава Балабанова от София, с прякор Радо Мъжа, която се прочу в медиите с кражбата на чантичка с пари и телефон от фитнес зала „ Рамзес” в Бургас, се оказва, че единствено няколко месеца откакто е била освободена от пандиза, е почнала с престъпните прояви.

В началото на март Радо Мъжа обрала автомивка, намираща се в кв. " Пети километър ". Тя се промъкнала в офиса на обекта и отмъкнала сумата от 250 лева от бюрото, след което потънала вдън земя, напомня Флагман.бг. Балабанова бе оповестена за общодържавно търсене от 20.11.20 година от Главна дирекция " Национална полиция " с мярка " наложително довеждане " по формирано досъдебно произвеждане. Преди дни тя се още веднъж се озова в полицейските летописи на ОДМВР-Бургас, откакто топ ченгета от Пето районно управление (на МВР) съумяха да ѝ щракнат белезниците.

Радо Мъжа е рискова персона, досието ѝ е дебело и цялостно най-вече с добре изпипани обири. Тя е родом от София, само че отдавна живее край брега на морето.

През 2018 година опита да измами магазинер от обект на ул. " Янко Комитов ". Помолила го да ѝ скапе сумата от 1000 лв., която била в банкноти от по 100 лв., в по-дребни пари. 30-годишният продавач решил да помогне на дамата и почнал да брои дребните пари. В този миг софиянка се отказала и решила да си издърпа парите от ръцете на индивида, и побягнала. Прибирайки банкнотите, магазинерът почнал да ги брои, само че открил, че липсват 550 лв..

През 2019 година Радослава се промъкна във фитнес зала " Рамзес " в жк. " Братя Миладинови ", сякаш с цел да се осведоми какви са цените на месечните карти. Целта ѝ обаче била напълно друга. Тя проучила добре обекта, издебнала момента, когато момчето не е на бара и му издърпа паласката. Тогава Флагман.бг популяризира фрагменти от видеонаблюдението на залата и Балабанова бе задържана незабавно.

Малко по-рано пък се промъкна в хотелска стая в Созопол, откъдето лиши сумата от 80 лева
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР